Loading
7 januari, 2015

3 inlägg som speglade den digitala marknadsföringen 2014

Affärsutveckling, content marketing, Marknadsföring & kommunikationNo Comments

Här är du!:, content marketing, Marknadsföring & kommunikation3 inlägg som speglade den digitala marknadsföringen 2014
Skärmavbild 2015-11-24 kl. 17.05.20

2014, vilket år!
I detta inlägg har jag samlat de tre populäraste artiklarna under 2014 på Kommuniaktionskanalen.
Jag reflekterar även om varför just dessa artiklar blev de mest lästa och varför de speglade  2014 på ett bra sätt.

Plats nr 1: Vad är content marketing?

Reflektion om varför inlägget blev populärt:  Innehållsmarknadsföring, inbound marketing och content marketing var kanske de största buzz-orden under 2014. Titta bara på diagrammet från Google Trends på ordet Content marketing. Folk var nyfikna på termen och inte helt otippat kom mycket av trafiken just från Google.

Content marketing trender

Plats nr 2: Ta kontroll över din kunds köpresa – Step by step

Reflektion om varför inlägget blev populärt: Allt oftare under 2014 pratades det om köpresor. Vi började förstå att vi inte kan förlita oss på våra glansiga broschyrer. Vi måste ha ta fram innehåll som lockar och leder köparens under hela resan även till de som inte är köpklara.

Köptratt

 

Plats nr 3: 10 tips som gör ditt erbjudande ännu bättre

Reflektion om varför inlägget blev populärt: Under många år har det pratas om att få folk från Google. Nu är det dags att dra i nästa växel. För att lyckas nu måste du få besökarna att stanna eller tom konvertera på sidan. Mycket handlar nu om att skapa bra och kraftfulla erbjudanden. Ta fram bevis och sudda ut frågetecken. Detta har länge vart viktigt med jag tycker konverteringsfrågan fick ett uppsving 2014.

Skärmavbild 2014-08-19 kl. 20.37.55

Vi syns 2015!

http://www.kommunikationskanalen.com

Marcus Bohmelin
addme

About the author:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top